Σάββατο, 04 Φεβρουαρίου 2023 09:11

Καλεντάρι Αγωνιστικών και Πολιτιστικών Εκδηλώσεων του ΑΠΣ Μιλτιάδη Μαραθώνος για το 2023 Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

O Α.Π.Σ Μιλτιάδης Μαραθώνος θα διοργανώσει αγώνες και πολιτιστικές δράσεις για το 2023. Παρακάτω είναι το καλεντάρι των δράσεων του Συλλόγου.

Αγώνες δρόμου και κολύμβησης02

  • ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΡΑΠΛΟΥΣ

Προκήρυξη αγώνα ανοιχτής θαλάσσης την Κυριακή στις 4 Ιουνίου 2023, με την ονομασία 5ος Μιλτιάδειος Παράπλους 2023 στον Όρμο του Σχινιά. Η συνάντηση θα διεξαχθεί στην παραλία του Σχινιά (Λεωφ. Ποσειδώνος, Μαραθώνας) που θα ανακοινωθεί το επόμενο χρονικό διάστημα και θα είναι ένας παραθαλάσσιος χώρος αναψυχής με ιδιωτικό πάρκινγκ, wc, ντουζιέρες και χώρο φύλαξης. Ο αγώνας τελείται υπό την αιγίδα του Δήμου Μαραθώνος με την άδεια του Λιμενικού και την Περιφερειακή Υπηρεσία Τουρισμού Αττικής.

  • ΑΓΩΝΑΣ MICHEL BREAL

Προκήρυξη αγώνα δρόμου 15 χιλιομέτρων, 5 χιλιομέτρων και 1000 μέτρων για παιδιά με την ονομασία 7ος Αγώνας Δρόμου Micel Breal που θα γίνει την 1 Οκτωβρίου 2023. Η συνάντηση θα γίνει σε ασφαλτοστρωμένη οδό από την εκκίνηση του Αυθεντικού Μαραθωνίου Δρόμου και με κατεύθυνση προς την παραλία του Σχινιά. Η διαδρομή είναι επίπεδη και ιδανική για ατομικά ρεκόρ

  • ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΚΑΡΙΑΣ ΠΗΓΗΣ

Προκήρυξη αγώνα δρόμου 15 χιλιομέτρων, 5 χιλιομέτρων και 1000 μέτρων για παιδιά με την ονομασία 2ος Αγώνας Δρόμου Μακαρίας Πηγής που θα γίνει στις 2 Απριλίου 2023. Η συνάντηση θα γίνει εσωτερικά του Ολυμπιακού Κωπηλατοδρομίου στον Σχινιά. Ασφαλής και επίπεδη διαδρομή για μεγάλες επιδόσεις καθώς επίσης ιδανικός αγώνας για όσους προετοιμάζονται για να τρέξουν στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας. Και μετά τον αγώνα θα δροσιστούμε με φρούτα εποχής.

 

Πολιτιστικές εκδηλώσεις322710992 503313371791612 681056637091600156 n

  • Χριστουγεννιάτικη πεζοπορία 2023

Θα πραγματοποιηθεί πεζοπορία στην όμορφη φύση που αγκαλιάζει τα βουνά της Ανατολικής Αττικής, χωρίς ιδιαίτερο βαθμό δυσκολίας και με συμμετοχή παιδιών διάρκειας 2 ωρών και μήκους συνολικά 8 χιλιομέτρων. Με σύμμαχο τον καιρό και την καλή διάθεση εξερευνούμε νέα μονοπάτια στην φύση. Η τοποθεσία θα ανακοινωθεί σε επόμενο δελτίο τύπου

  • Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας

Η ετήσια κοπή πίτας του Συλλόγου καθώς επίσης και οι βράβευση των αθλητών και προσωπικοτήτων του χώρου, θα πραγματοποιηθεί με την έλευση του νέου έτους στην αίθουσα εκδηλώσεων του Μουσείου Μαραθωνίου Δρόμου στον Μαραθώνα. Κάθε χρόνο και σε πανηγυρική ατμόσφαιρα γίνεται η κοπή της πίτας κληρώνοντας ταυτόχρονα στους τυχερούς των «φλουριών» μονοήμερα ταξίδια

  • Πολιτιστικός Μαραθώνιος Σεπτεμβρίου 2023

Φέτος για πρώτη φορά θα ξεκινήσει η δράση «Γνωρίζουμε τους πολιτιστικούς Συλλόγους της περιοχής μας». Θα έχουμε την τιμή να συνεργαστούμε με τον Πολιτιστικό και Επιμορφωτικό Σύλλογο Κρητών Νέας Μάκρης – Μαραθώνα «Η ΜΕΓΑΛΟΝΗΣΟΣ» και σε συνεργασία με παραθαλάσσιο κέντρο, θα γνωρίσουμε τους κρητικούς χορούς και θα γλεντήσουμε με κρασί και εδέσματα.

  • Διοργάνωση ημερήσιων και διήμερων εκδρομών

Παράλληλα με το αγωνιστικό τμήμα του Συλλόγου θα πραγματοποιούνται μονοήμερες ή διήμερες εκδρομές με διαμονή στα πλαίσια των αγώνων που γίνονται σε όλη τν Ελλάδα. Γιάννενα, Χανιά, Ναύπλιο, Θεσσαλονίκη, Επίδαυρος, Σπάρτη είναι μερικοί στόχοι του Συλλόγου.

Σχόλια (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
There are no comments posted here yet

Αφήστε τα σχόλια σας

  1. Posting comment as a guest.
Rate this post:
Συνημμένα (0 / 3)
Share Your Location

Ο ΑΠΣ Μιλτιάδη Μαραθώνος είναι μέλος της ΕΟΤΡΙ (Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου), του ΑΛΣ (Πανελληνίου Συλλόγου Μαραθώνιας και Χειμερινής Κολύμβησης) και της ΕΟΜΟΠ (Ελληνική Ομοσπονδία Μοντέρνου Πεντάθλου). Επίσης είναι επίσημο μέλος της ΕΟΣΛΜΑ-Υ (Ελληνική Ομοσπονδία Συλλόγων Λαϊκού Αθλητισμού και Υπεραποστάσεων)


Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος Μιλτιάδης Μαραθώνος

Λεωφόρος Μαραθώνος 1, 19007 Μαραθώνας

(Αφετηρία Μαραθωνίου Δρόμου)