Τετάρτη, 03 Αυγούστου 2022 22:12

Καλοκαιρινές ΕΥΧΕΣ Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Αγαπητά Μέλη, Φίλοι Δρομείς για μια φορά ακόμη νοιώθουμε την ανάγκη να σας ευχηθούμε μέσα από την καρδιά μας να περάσετε όμορφα και αυτό το καλοκαίρι του 2022


Είναι παράδοση για το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Π.Σ ΜΙΛΤΙΑΔΗ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ με το κλείσιμο των γραφείων του για τις θερινές διακοπές να στέλνει την αγάπη του και τις ευχές του σε όλους εσάς, σε εσάς που είσαστε μαζί μας από την ήμερα τις ίδρυσης, σε Εσάς που στηρίζετε τις προσπάθειες του Συλλόγου σε όλες του τις εκδηλώσεις, αθλητικές, πολιτιστικές, κοινωνικές και όχι μόνο.

Θέλουμε να σας ευχηθούμε να χαρείτε τις φωτεινές ημέρες του καλοκαιριού μαζί με τους δικούς σας ανθρώπους, να χαρείτε και να ζήσετε στιγμές μέσα στην ελληνική φύση, δίπλα στις ακρογιαλιές με την χρυσή άμμο και τα άσπρα βότσαλα των νησιών μας, να περπατήσετε στα δροσερά μονοπάτια στις παρυφές των βουνών.
Να περάσετε όλοι καλά, όπου και να βρεθείτε η Ελλάδα μας είναι όμορφη σε όλες τις γωνιές της και γίνετε ακόμη πιο όμορφη με την δική μας παρουσία.
Να ζήσετε ένα όμορφο Καλοκαίρι, και εμείς θα σας περιμένουμε το Φθινόπωρο για να μοιραστούμε μαζί σας τις προγραμματισμένες αθλητικές μας δραστηριότητες αλλά και τα "δυνατά" αθλητικά γεγονότα της χώρας μας.

Καλό Καλοκαίρι

Tο Δ/Σ του Α.Π.Σ ΜΙΛΤΙΑΔΗ

Σχόλια (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
There are no comments posted here yet

Αφήστε τα σχόλια σας

  1. Posting comment as a guest.
Rate this post:
Συνημμένα (0 / 3)
Share Your Location

Ο ΑΠΣ Μιλτιάδη Μαραθώνος είναι μέλος της ΕΟΤΡΙ (Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου), του ΑΛΣ (Πανελληνίου Συλλόγου Μαραθώνιας και Χειμερινής Κολύμβησης) και της ΕΟΜΟΠ (Ελληνική Ομοσπονδία Μοντέρνου Πεντάθλου). Επίσης είναι επίσημο μέλος της ΕΟΣΛΜΑ-Υ (Ελληνική Ομοσπονδία Συλλόγων Λαϊκού Αθλητισμού και Υπεραποστάσεων)


Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος Μιλτιάδης Μαραθώνος

Λεωφόρος Μαραθώνος 1, 19007 Μαραθώνας

(Αφετηρία Μαραθωνίου Δρόμου)