Κυριακή, 20 Οκτωβρίου 2019 12:05

Ο «Μαραθώνιος Ζωής» της Marathon Team Greece και του Συλλόγου «Όραμα Ελπίδας» στον αγώνα Michel Breal Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Σύλλογος Όραμα Ελπίδας / Marathon Team Greece by Maria Polyzou Σύλλογος Όραμα Ελπίδας / Marathon Team Greece by Maria Polyzou
Σύλλογος Όραμα Ελπίδας / Marathon Team Greece by Maria Polyzou Σύλλογος Όραμα Ελπίδας / Marathon Team Greece by Maria Polyzou

Δελτίο Τύπου

Την Κυριακή 1η Δεκεμβρίου οι δρομείς της ομάδας της Μαρίας Πολύζου θα τρέξουν με όραμα και ελπίδα στον αγώνα που φέρει το όνομα του φιλέλληνα Γάλλου φιλοσόφου που έπαιξε καθοριστικό ρόλο για την ένταξη του Μαραθωνίου στα ολυμπιακά αγωνίσματα από τους πρώτους σύγχρονους Ολυμπιακούς Αγώνες στην Αθήνα το 1896. 

Η ομάδα της κορυφαίας Ελληνίδας μαραθωνοδρόμου θα στείλει και αυτή τη φορά ηχηρό μήνυμα προσφοράς καλώντας όσους τρέξουν στον αγώνα Michel Breal και όσους βρεθούν εκεί να γίνουν εθελοντές δότες μυελού των οστών! 

Άνθρωποι του Συλλόγου «Όραμα Ελπίδας» θα είναι εκεί ώστε επιτόπου οποία και όποιος το επιθυμεί να μπορεί να συμπληρώσει τη σχετική φόρμα, να δώσει λίγο σάλιο και μέσα σε ένα λεπτό μα γίνει «δρομέας» του «Μαραθωνίου Ζωής»! 

Έλα κι εσύ να τρέξεις την 1η Δεκεμβρίου στον αγώνα «Michel Breal»! 

Έλα κι εσύ να γίνεις εθελοντής δότης μυελού των οστών! 

ΔΩΣΕ ΕΛΠΙΔΑ! 

ΔΩΣΕ ΖΩΗ!

Περισσότερα διαβάστε εδώ

 

Σχόλια (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
There are no comments posted here yet

Αφήστε τα σχόλια σας

  1. Posting comment as a guest.
Rate this post:
Συνημμένα (0 / 3)
Share Your Location

Ο ΑΠΣ Μιλτιάδη Μαραθώνος είναι μέλος της ΕΟΤΡΙ (Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου), του ΑΛΣ (Πανελληνίου Συλλόγου Μαραθώνιας και Χειμερινής Κολύμβησης) και της ΕΟΜΟΠ (Ελληνική Ομοσπονδία Μοντέρνου Πεντάθλου). Επίσης είναι επίσημο μέλος της ΕΟΣΛΜΑ-Υ (Ελληνική Ομοσπονδία Συλλόγων Λαϊκού Αθλητισμού και Υπεραποστάσεων)


Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος Μιλτιάδης Μαραθώνος

Λεωφόρος Μαραθώνος 1, 19007 Μαραθώνας

(Αφετηρία Μαραθωνίου Δρόμου)