Δευτέρα, 17 Αυγούστου 2020 13:24

Ομαδική συμμετοχή του ΑΠΣ Μιλτιάδη Μαραθώνα στον 9ο Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Μιλτιάδης Μαραθώνος θα πραγματοποιήσει ομαδική εγγραφή για τον νυχτερινό Ημιμαραθώνιο της Θεσσαλονίκης που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2020. Η ομαδική εγγραφή πρέπει να είναι από 10 άτομα και πάνω για να γίνει η έκπτωση που αναγράφεται παρακάτω. Σε περίπτωση μεγάλης ζήτησης θα προβλεφθεί μεταφορά με πούλμαν. Θα υπάρξει ενημέρωση από το ΔΣ του Συλλόγου για την μεταφορά των αθλητών προς και από την Θεσσαλονίκη.

Οι τιμές των εγγραφών έχουν ως εξής:

ΤΙΜΕΣ ΕΟΣΛΜΑ-Υ

ΒΑΣΙΚΟ ΠΑΚΕΤΟ

ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΟ ΠΑΚΕΤΟ

ΠΛΗΡΕΣ ΠΑΚΕΤΟ

ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ

12

37

62

5.000μ

7

32

57

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν το σχετικό αρχείο excel το οποίο θα πρέπει να στείλουν συμπληρωμένο στο email του συλλόγου μέχρι την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου. Δείτε την προκήρυξη εδώ.

Παρακαλούμε για να κάνετε την εγγραφή σας ομαδικά μέσω του Μιλτιάδη, στέλνετε ολοκληρωμένα τα στοιχεία σας ονοματεπώνυμο, ημερομηνία γέννησης, διεύθυνση - τηλέφωνο επικοινωνίας, τελευταίο χρόνο στον Ημιμαραθώνιο, τόπο και ημερομηνία, σύλλογο. Όσο αφορά για την πληρωμή σας σε λίγο χρονικό διάστημα θα ακολουθήσουν οι τρόποι πληρωμής.

Για περισσότερες πληροφορίες υπεύθυνοι:

Δημήτριος Μπίνας, Γενικός Γραμματέας και

Γιάννης Νίνος, Αντιπρόεδρος


 

Σχόλια (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
There are no comments posted here yet

Αφήστε τα σχόλια σας

  1. Posting comment as a guest.
Rate this post:
Συνημμένα (0 / 3)
Share Your Location

Ο ΑΠΣ Μιλτιάδη Μαραθώνος είναι μέλος της ΕΟΤΡΙ (Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου), του ΑΛΣ (Πανελληνίου Συλλόγου Μαραθώνιας και Χειμερινής Κολύμβησης) και της ΕΟΜΟΠ (Ελληνική Ομοσπονδία Μοντέρνου Πεντάθλου). Επίσης είναι επίσημο μέλος της ΕΟΣΛΜΑ-Υ (Ελληνική Ομοσπονδία Συλλόγων Λαϊκού Αθλητισμού και Υπεραποστάσεων)


Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος Μιλτιάδης Μαραθώνος

Λεωφόρος Μαραθώνος 1, 19007 Μαραθώνας

(Αφετηρία Μαραθωνίου Δρόμου)