Nikolas

Nikolas

ΠΡΌΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

στον 5ου Μαραθώνιο Κρήτης 

 Αφιερωμένο στη μνήμη του Μακαριστού Μητροπολίτη Ειρηναίου Γαλανάκη

 Ο Μαραθώνιος Κρήτης αποτελεί μία πολιτιστική και, κυρίως,  αθλητική διοργάνωση που διεξάγεται στα Χανιά από το 2016. Αποτελεί τον μοναδικό στην Ελλάδα Πράσινο Μαραθώνιο και εντάσσεται στο επίσημο πρόγραμμα αθλητικών διοργανώσεων (καλεντάρι) του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Είναι αφιερωμένος στον Μακαριστό Μητροπολίτη Ειρηναίο Γαλανάκη, ο οποίος ανέπτυξε σημαντικό θρησκευτικό, ανθρωπιστικό και κοινωνικό έργο στην Κρήτη, ενώ ο Αγώνας Δρόμου των 10 χλμ. είναι αφιερωμένος στον Σμηναγό Κώστα Ηλιάκη, ο οποίος έδωσε τη ζωή του προασπίζοντας τον ελληνικό εναέριο χώρο.

Δευτέρα, 08 Μαρτίου 2021 11:17

Πρόγραμμα αγώνων Μιλτιάδη για το 2021

Τρέχουμε , κολυμπάμε , κάνουμε ποδηλασία , δρόμου και βουνού έχοντας την Ελπίδα! Μπορεί να μην έχουμε πλέον την δυνατότητα προς το παρόν να συμμετάσχουμε σε αγώνες διότι δεν πραγματοποιούνται λόγω της όλης αυτής κατάστασης που βιώνουμε, αλλά έχουμε ζωντανή την ελπίδα και με αισιοδοξία προσμένουμε. Δεν χάνουμε την αισιοδοξία μας ευελπιστώντας γρήγορα να γυρίσουμε ξανά στους ρυθμούς μας. Τρέχουμε γυμνάζοντας και το σώμα και την ψυχή μας! Ελπίζουμε για το καλύτερο! Υπομονή λοιπόν με στόχο να ξεπεράσουμε το συντομότερο όλο αυτό! Καλές προπονήσεις όπου και να βρίσκεστε. 

Ο Αθλητικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Τριαθλητών και Μαραθωνοδρόμων Μιλτιάδης Μαραθώνα, συμμετέχει στον 15o Μαραθώνιο της Θεσσαλονίκης που θα γίνει στις 29/11/2020 που ξεκινά από την Πέλλα, γενέτειρα του Μεγάλου Αλεξάνδρου και πρωτεύουσα της Αρχαίας Μακεδονίας. Ο τερματισμός βρίσκεται στην Παραλία Θεσσαλονίκης – Λεωφόρος Μεγάλου Αλεξάνδρου (ύψος Αγάλματος Μεγάλου Αλεξάνδρου).

Για την εγγραφή θα πρέπει να συμπληρώσετε όλα τα στοιχεία σας και να το αποστείλετε στο email του συλλόγου μας το αργότερο μέχρι τις 28 Οκτωβρίου.

Οι τιμές διαμορφώνονται ως ακολούθως:

Ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Μιλτιάδης Μαραθώνος θα πραγματοποιήσει ομαδική εγγραφή για τον νυχτερινό Ημιμαραθώνιο της Θεσσαλονίκης που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2020. Η ομαδική εγγραφή πρέπει να είναι από 10 άτομα και πάνω για να γίνει η έκπτωση που αναγράφεται παρακάτω. Σε περίπτωση μεγάλης ζήτησης θα προβλεφθεί μεταφορά με πούλμαν. Θα υπάρξει ενημέρωση από το ΔΣ του Συλλόγου για την μεταφορά των αθλητών προς και από την Θεσσαλονίκη.

Οι τιμές των εγγραφών έχουν ως εξής:

Προσοχή. Λήξη εγγραφών μέσω συλλόγου 31.7.2020

Ομαδική Εγγραφή στον Μαραθώνιο της Αθήνας θα κάνει ο ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ  αυστηρά και μόνο στα ενεργά μέλη του με την διαδικασία κριτηρίων για να μην αδικηθεί κανένας. Σε σύντομο χρονικό διάστημα θα ανακοινώσουμε τον τρόπο διαδικασίας.

Το Γραφείο Μαραθωνίου του ΣΕΓΑΣ συνεχίζει κανονικά την προετοιμασία για τον ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΑΘΗΝΑΣ 2020 που θα πραγματοποιηθεί 7 & 8 Νοεμβρίου 2020, αφήνοντας πίσω του τη δύσκολη περίοδο που προηγήθηκε.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Μαραθώνιος Αθήνας 2020 θα περιλαμβάνει τους εξής αγώνες-διαδρομές:

Δευτέρα, 17 Φεβρουαρίου 2020 22:19

16ος Γύρος Νέας Σμύρνης (7,5 km)

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ  16ου ΓΥΡΟΥ Ν. ΣΜΥΡΝΗΣ (7,5 km)

Το Γραφείο του Πολιτιστικού & Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Νέας Σμύρνης σε συνεργασία με τον Σύλλογο Αθλουμένων Φίλων Άλσους Νέας Σμύρνης (Σ.Α.Φ.Α.Ν.Σ.), θα διοργανώσουν την Κυριακή 10 Μαΐου 2020 τον 16ο αγώνα δρόμου απόστασης 7500 μέτρων με την επωνυμία «ΓΥΡΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ».

Αφετηρία & Τερματισμός: ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

Δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν άνδρες και γυναίκες ανεξαρτήτως ηλικίας. Όλοι οι δρομείς θα πρέπει να έχουν περάσει από ιατρικές εξετάσεις και θα τρέξουν με δική τους ευθύνη. Οι ανήλικοι δρομείς θα τρέξουν με ευθύνη των γονέων τους.

Ο Μιλτιάδης θα συμμετάσχει ομαδικά στον 15o μαραθώνιο της Θεσ\νίκης που θα γίνει στις 11-12/04/2020

Για την εγγραφή θα πρέπει να συμπληρώσετε την αίτηση   ( όλα τα κελιά μέχρι και την ημερομηνία της καλύτερης επίδοσης) και να το αποστείλετε συμπληρώνοντας την φόρμα στο πεδίο "Επικοινωνία" της ιστοσελίδας. Η κατάθεσή σας πρέπει να γίνει στα παρακάτω στοιχεία: Τράπεζα Πειραιώς ΑΠΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ GR1301721200005120072792053 το αργότερο μέχρι τις 10 Μαρτίου.

Παρακαλούμε να αναγράφεται το ονομ/νυμό σας και την αιτιολογία στην κατάθεση χρημάτων. Εάν δεν καταθέσετε άμεσα και το ποσό δεν θα είναι έγκυρη η εγγραφή σας.

Ο Μιλτιάδης  θα συμμετάσχει ομαδικά στον 9o Ημιμαραθώνιο της Αθήνας που θα γίνει στις 22/03/2020.

Για την εγγραφή σας θα πρέπει να συμπληρώσετε την φόρμα που θα βρείτε εδώ

Θα πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία.

Παρακαλούμε για την εγγραφή σας εάν δυσκολεύεστε επικοινωνήστε με τον Νικόλαο Βεντούρα  στα τηλ: 22940- 97618- 6976608716

Το ΔΣ και τα μέλη του ΑΠΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ καλωσορίζουν και επίσημα το 2020 με την εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας. Την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου στο Μουσείο Μαραθωνίου Δρόμου στο Μαραθώνα στις 17:30 μμ  ελάτε να μοιραστούμε ιδιαίτερες στιγμές της προηγούμενης χρονιάς, να τιμήσουμε δρομείς και τριαθλητές που ξεχώρισαν στους αγώνες, και ανθρώπους που συνέβαλαν σε κοινωνικές δράσεις,

Σας περιμένουμε με χαρά!

Η παρουσία σας θα είναι ιδιαίτερη τιμή για μας.

Το Δ Σ του Αθλητικού Πολιτιστικού Συλλόγου Μιλτιάδη Μαραθώνος

Η πανέμορφη και μαγευτική περιοχή του Μαραθώνα, έδωσε την δυνατότητα για 5η χρονιά στους φίλους συναθλητές να τρέξουν από την αφετηρία του μαραθωνίου δρόμου, μια διαδρομή που επιμελείται και διοργανώνει με απόλυτη επιτυχία ο ΑΠΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ με την αιγίδα του Δήμου Μαραθώνα.

Σελίδα 1 από 4

Ο ΑΠΣ Μιλτιάδη Μαραθώνος είναι μέλος της ΕΟΤΡΙ (Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου), του ΑΛΣ (Πανελληνίου Συλλόγου Μαραθώνιας και Χειμερινής Κολύμβησης) και της ΕΟΜΟΠ (Ελληνική Ομοσπονδία Μοντέρνου Πεντάθλου). Επίσης είναι επίσημο μέλος της ΕΟΣΛΜΑ-Υ (Ελληνική Ομοσπονδία Συλλόγων Λαϊκού Αθλητισμού και Υπεραποστάσεων)


Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος Μιλτιάδης Μαραθώνος

Λεωφόρος Μαραθώνος 1, 19007 Μαραθώνας

(Αφετηρία Μαραθωνίου Δρόμου)