Πέμπτη, 25 Ιανουαρίου 2024 21:41

ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΑΠΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΣΤΟΝ ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ ΤΗΝ Κυριακή 10 Μαρτίου 2024. Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
|||| |||| ||||
Ο Α.Π.Σ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ θα συμμετέχει ομαδικά στον Ημιμαραθώνιο Καλαμπάκα- Τρίκαλα  και τους παράλληλους αγώνες. 
θα οργανωθεί εκδρομή με πούλμαν  σε συνεργασία με την ΕΟΛΣΜΑ-Υ ,Για τις λεπτομέρειες της εκδρομής εποικ με τον Γραμματέα του συλλόγου μας . Κος Φουτράκης Δημητρης τηλ 6976608716 
Ο Σύλλογος Δρομέων Τρικάλων διοργανώνει τον 15 ο Ημιμαραθώνιο Καλαμπάκα- Τρίκαλα «Θανάσης Σταμόπουλος» ο οποίος τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας - Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού – Υπεραποστάσεων (ΕΟΣΛΜΑ-Υ), και με συνδιοργανωτές τους Δήμους Τρικκαίων και Μετεώρων.


Παράλληλα με τον Ημιμαραθώνιο θα διεξαχθεί αγώνας 5 χλμ μέσα στην πόλη των Τρικάλων και Αγώνας Παιδιών 1000 μέτρων.
Ημερομηνία διεξαγωγής των αγώνων ορίστηκε η Κυριακή 10 Μαρτίου 2024.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ: ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024

ΑΓΩΝΑΣ

ΩΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ

ΣΗΜΕΙΟ ΕΚΚΙΝΗΣΗ

ΣΗΜΕΙΟ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΥ

21,097 ΧΛΜ

10:00

ΠΛΑΤΕΙΑ ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ

ΠΛΑΤΕΙΑ ΗΡΩΩΝ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ-ΤΡΙΚΑΛΑ*

5 ΧΛΜ.

10:00

ΠΛΑΤΕΙΑ ΗΡΩΩΝ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ-ΤΡΙΚΑΛΑ*

ΠΛΑΤΕΙΑ ΗΡΩΩΝ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ-ΤΡΙΚΑΛΑ*

1000 ΜΕΤΡΩΝ

09:30

ΠΛΑΤΕΙΑ ΗΡΩΩΝ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ-ΤΡΙΚΑΛΑ*

ΠΛΑΤΕΙΑ ΗΡΩΩΝ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ-ΤΡΙΚΑΛΑ** Ο τερματισμός του ημιμαραθωνίου , όπως και η αφετηρία και ο τερματισμός του αγώνα των 5 χλμ και του παιδικού αγώνα 1000 μέτρων θα καθοριστεί σε σύντομο χρονικό διάστημα, λόγω των έργων ανάπλασης που πραγματοποιούνται στην Πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου (Κεντρική Πλατεία Τρικάλων).

Για τους αθλητές μέλη των Συλλόγων της ΕΟΣΛΜΑ-Υ, η διοργάνωση έχει δώσει μία έκπτωση 3€ σε κάθε απόσταση και το τελικό κόστος για τα μέλη της ΕΟΣΛΜΑ-Υ είναι:

 ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΓΩΝΑ

21 ΧΛΜ.

5 χλμ

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΕΟΣΛΜΑ-Υ ΕΩΣ 25/02/2024

15 €

12 €


ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ

Οι εγγραφές στον Παιδικό Αγώνα 1000μέτρων είναι δωρεάν και πραγματοποιούνται την προηγούμενη ημέρα του αγώνα Σάββατο 09/03/2024 από τις 10:00 – 19:00 στο χώρο λειτουργίας και έκθεσης του αγώνα που θα ανακοινωθεί από την διοργάνωση.

ΝΙΚΗΤΕΣ ΠΕΡΣΙΝΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ

Δωρεάν θα είναι η συμμετοχή των τριών πρώτων της γενικής κατάταξης ανδρών – γυναικών του Ημιμαραθωνίου του προηγούμενου έτους. Επιπλέον, στο νικητή της κατηγορίας των ανδρών και στη νικήτρια της κατηγορίας των γυναικών, θα υπάρχουν και οι παροχές της δωρεάν διαμονής.

Δωρεάν θα είναι και η συμμετοχή σε αθλητές με βάση τις επιδόσεις τους τα τελευταία δύο χρόνια. Είναι δύο κατηγορίες και ανάλογα με αυτές θα υπάρχουν και κάποιες επιπλέον παροχές.


ΑΝΔΡΕΣ ΑΘΛΗΤΕΣ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Α

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Β

Επίδοση Μαραθωνίου

2:25

2:40

Επίδοση Ημιμαραθωνίου

1:08

1:15

ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ

Επίδοση Μαραθωνίου

2:50

3:10

Επίδοση Ημιμαραθωνίου

1:20

1:29

Οι Ελίτ Αθλητές/τριες μπορούν να εγγραφούν  μέσω αποστολής των στοιχείων τους (φωτοτυπία της ταυτότητάς τους κι αποδεικτικά των επιδόσεών τους) στο email των εγγραφών της διοργάνωσης: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Στους Ελίτ Αθλητές/τριες της Κατηγορίας Α παρέχεται από τη διοργάνωση, δωρεάν διαμονή και συμμετοχή στον αγώνα , ενώ  στους αθλητές/τριες της Κατηγορίας Β  παρέχεται από τη διοργάνωση δωρεάν συμμετοχή στον αγώνα .

ΟΡΙΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ

Για λόγους ασφαλείας θα υπάρχει όριο συμμετοχών στον Ημιμαραθώνιο καθώς και στον αγώνα των 5 χιλιομέτρων και τον παιδικό αγώνα 1000 μέτρων

ΑΓΩΝΙΣΜΑ

ΟΡΙΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ

ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ

2000

5 ΧΛΜ.

2000

ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ 1000 ΜΕΤΡΩΝ

500

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γενικά θέματα - Πληροφορίες:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Θέματα Εγγραφών Αγώνων: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Πληροφορίες αγώνα :

Μουχάκης Δημήτρης , τηλ. 6936503805

Λίπας Χρήστος , τηλ. 6932207380


 

Σχόλια (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
There are no comments posted here yet

Αφήστε τα σχόλια σας

  1. Posting comment as a guest.
Rate this post:
Συνημμένα (0 / 3)
Share Your Location

Ο ΑΠΣ Μιλτιάδη Μαραθώνος είναι μέλος της ΕΟΤΡΙ (Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου), του ΑΛΣ (Πανελληνίου Συλλόγου Μαραθώνιας και Χειμερινής Κολύμβησης) και της ΕΟΜΟΠ (Ελληνική Ομοσπονδία Μοντέρνου Πεντάθλου). Επίσης είναι επίσημο μέλος της ΕΟΣΛΜΑ-Υ (Ελληνική Ομοσπονδία Συλλόγων Λαϊκού Αθλητισμού και Υπεραποστάσεων)


Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος Μιλτιάδης Μαραθώνος

Λεωφόρος Μαραθώνος 1, 19007 Μαραθώνας

(Αφετηρία Μαραθωνίου Δρόμου)