Τετάρτη, 07 Μαϊος 2014 06:57

Η Φλόγα και ο άθλος των 1000 μιλίων για τα παιδιά και η εθελοντική συμμετοχή του ΑΠΣ Μιλτιάδη Μαραθώνος

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Λίγα λόγια για τους ανθρώπους και το σκεπτικό του άθλου:
 
ΑΠΟ ΤΟ ΟΡΜΕΝΙΟ ΣΤΗΝ ΓΑΥΔΟ ΜΕ ENA ΠΟΔΗΛΑΤΟ.
''Ο ΑΘΛΟΣ'' 1.000 ΜΙΛΙΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.

ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΟΥ ''15 ΧΩΡΕΣ ΣΕ 30 ΜΕΡΕΣ ΜΕ ΕΝΑ ΠΟΔΗΛΑΤΟ'' ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΩ ΜΙΑ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ 1.000 ΜΙΛΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΟΡΜΕΝΙΟ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ ΩΣ ΤΗΝ ΓΑΥΔΟ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΜΕ ΠΟΔΗΛΑΤΟ!

10-21 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2014 ''Ο ΑΘΛΟΣ'' ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΑΡΚΑ ΚΑΙ ΟΣΤΑ ΜΕ ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΒΟΡΕΙΟΤΕΡΟ ΧΩΡΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΟ ΑΚΡΙΤΙΚΟ ΟΡΜΕΝΙΟ ΚΑΙ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΓΑΥΔΟ ΝΟΤΙΟ ΔΥΤΙΚΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ.
ΕΝΑΣ ΑΘΛΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ ΚΑΘ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΟΡΕΙΒΑΣΙΑ ΩΣ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ ΣΤΑ 2.918 μ. ΤΡΕΞΙΜΟ ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ 42.195 μ. ΚΑΙ ΔΙΑΠΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΚΡΩΤΗΡΙ ΜΑΛΕΑ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΩΣ ΤΗΝ ΝΗΣΟ ΓΑΥΔΟ ΠΑΝΩ ΣΕ ΠΛΩΤΗ ΦΟΥΣΚΩΤΗ ΣΧΕΔΙΑ (shuttle bike) ΜΕ ΠΟΔΗΛΑΤΟΚΙΝΗΣΗ!

ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΕΧΕΙ ΧΡΟΝΙΚΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ 11 24ωρα.
ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΔΩΡΕΕΣ ΧΟΡΗΓΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΑΘΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΦΛΟΓΑΣ (ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΙΩΝ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΑΡΡΩΣΤΗΣΑΝ ΑΠΟ ΚΑΡΚΙΝΟ)
ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΛΑΒΟΥΝ ΕΠΙΣΗΜΑ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟΝ ΑΘΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ

ΤΣΑΚΛΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΛΥΓΕΡΟΥ ΕΛΕΝΗ
ΤΣΑΚΛΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟ

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΣ ΑΠΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ θα στηρίξει έμπρακτα τις προσπάθειες των ανθρώπων του άθλου και γι' αυτό το λόγο ανακοινώνει την πρόθεση του να στηρίξει και ότι δια επίλεκτων αθλητών του θα συμμετέχει συμβολικά και αυτός στον Μαραθώνιο από Μαραθώνα προς Αθήνα συνοδεύοντας τους αθλητές της φλόγας στην τιτάνια προσπάθεια τους, για περισσότερες λεπτομέρειες θα μάθετε εν καιρώ από το site μας, όσοι εκ των μελών μας ενδιαφέρονται μπορούν να επικοινωνούν με το πολιτιστικό τμήμα του Συλλόγου μας.τηλ .2294097618.

 

Σχόλια (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
There are no comments posted here yet

Αφήστε τα σχόλια σας

  1. Posting comment as a guest.
Rate this post:
Συνημμένα (0 / 3)
Share Your Location

Ο ΑΠΣ Μιλτιάδη Μαραθώνος είναι μέλος της ΕΟΤΡΙ (Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου), του ΑΛΣ (Πανελληνίου Συλλόγου Μαραθώνιας και Χειμερινής Κολύμβησης) και της ΕΟΜΟΠ (Ελληνική Ομοσπονδία Μοντέρνου Πεντάθλου). Επίσης είναι επίσημο μέλος της ΕΟΣΛΜΑ-Υ (Ελληνική Ομοσπονδία Συλλόγων Λαϊκού Αθλητισμού και Υπεραποστάσεων)


Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος Μιλτιάδης Μαραθώνος

Λεωφόρος Μαραθώνος 1, 19007 Μαραθώνας

(Αφετηρία Μαραθωνίου Δρόμου)