Τετάρτη, 16 Απριλίου 2014 17:15

Οι πρώτες μεγάλες επιτυχίες για το ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΑΠΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ για το 2014!!! Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Μόνο διθυράμβους μπορούμε να γράψουμε για έναν Σύλλογο που μετρά λίγες μόνο εβδομάδες ζωής έχει όμως το τσαγανό και τα κότσια να συναγωνίζεται την εθνική ομάδα στίβου μεσαίων και μεγάλων αποστάσεων και το περίσσιο οράσος να ανεβαίνει στο βάθρο των νικητών μαζί τους!!! Γιατί ο ΑΠΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ μπορεί μικρός σε μέγεθος ακόμα αλλά γενναίος στην ψυχή και αρχιστράτηγος ανδρείος στη μάχη όπως το όνομα του αλλά και η παρακαταθήκη που άφησε στους απογόνους του. Αυτή δεν ήταν επιτυχία στα street Relays της Ραφήνας την Κυριακή 13-04-2014 αλλά επική νίκη του Συλλόγου μας με τους καλύτερους στην Ελλάδα, και όλη την ομάδα του Παπαχρήστου PRT Team του Εθνικού-Ομοσπονδιακού προπονητή παρούσα!!!

PAPAXRISTTEAM

Ο ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΑΠΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ με τους πρωταθλητές Ελλάδος, ο ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ανέβηκε στο βάθρο-ΓΕΝΝΑΙΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ!!!

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά

ο φίλος και όμορος δήμος η Ραφήνα αποτέλεσε τον πρώτο σταθμό της νέας διοργάνωσης Street Relays, αρχής γενομένης της Κυριακής 13-04-2014. Το 1ο Rafina Street Relays διεξήχθη την Κυριακή 13 Απριλίου και αγκαλιάστηκε από τους αθλητές και συνάρπασε τον απλό κόσμο που είδε τους αγώνες. Μάλιστα, πολλοί ήταν εκείνοι που σαν θεατές ρωτούσαν να μάθουν πότε θα γίνουν ξανά οι αγώνες στη Ραφήνα για να πάρουν μέρος.

streetrelays2

Στην εκκίνηση του αγώνα 6 χλμ με την πρωταθλήτρια Μ.Πολύζου, Greek Record Marathon holder, και την πρωταθλήτρια Μ.Γαζέα.

Από το πρωί άνθρωποι όλων των ηλικιών ήρθαν στο Δημαρχείο Ραφήνας- Πικερμίου, το σημείο που αποτέλεσε την εκκίνηση και τον τερματισμό.

Η διοργάνωση ξεκίνησε με το Λαϊκό Αγώνα Δρόμου 6χλμ. και ακολούθησαν οι Σκυταλοδρομίες Δρόμου. Στο 6αρι συμμετέιχαν για το Συλλογο μας, οι Κωνσταντίνος Χονδρομήτρος, Δημήτρης Καπνισάκης, Αντώνης Βαρσάμης και Κωνσταντίνος Μποτόπουλος. Όλοι τους τερμάτισαν με πολύ καλούς χρόνους ανάμεσα στους πρώτους της κατάταξης. Στον αγώνα βρέθηκαν πολλοί πρωταθλητές, αλλά και απλοί πολίτες που έβαλαν την κορδέλα της σκυτάλης και πήραν θέση στην εκκίνηση, διέσχισαν μια απόσταση 3χλμ. για να «φορέσουν» την κορδέλα στον επόμενο και πάλι το ίδιο για να ολοκληρωθεί η σκυταλοδρομία 3x3χλμ.

Η διοργάνωση όμως δεν σταμάτησε εκεί, συνεχίστηκε με το «Περπάτημα του Γύρου της Παραλίας Ραφήνας», όπου τα έσοδα δόθηκαν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της περιοχής και όλοι οι μετέχοντες μεταφέρθηκαν στο Πάρκο Καραμανλή, όπου έγιναν οι απονομές και οι παιδικές σκυταλοδρομίες.

Στα θετικά η όμορφη διαδρομή, παραλιακά με θέα τον Ευβοϊκό και το λιμάνι της Ραφήνας και οι καλές καιρικές συνθήκες που βοήθησαν τους δρομείς.

Στον αγωνιστικό τομέα στο Λαϊκό Αγώνα Δρόμου 6χλμ. στις γυναίκες νικήτρια ήταν η Μάγδα Γαζέα με 21.05 και ακολούθησε η Μαρία Πολύζου με 27.18 και τρίτη ήταν η Πελαγία Καρανικόλα με 31.13. Στους άνδρες κέρδισε ο Μηνάς Μηνάς σε 21.43, δεύτερος ήταν ο Μάκης Κωλέθρας σε 22.46 και τρίτος ο Κώστας Μποτόπουλος σε 23.22'' του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΑΠΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ.

relays1

Στις Σκυταλοδρομίες Δρόμου 3x3χλμ. στους άνδρες πρώτη ήταν η ομάδα της Βίκος (χορηγού της διοργάνωσης) με τους Έντισον Μούτσο, Θεοφάνη Μιχαηλά και Κώστα Νακόπουλο να τερματίζουν σε 26.02. Οι τρεις αθλητές γυμνάζονται με τον ομοσπονδιακό προπονητή Χρήστο Παπαχρήστο.

NAKOPOULOSNAKO1

Δεύτερη ομάδα τερμάτισε του προπονητή Δημήτρη Πλατή με τους Κώστα Βασιλάκη, Εράλντο Κεραμά και Γιώργο Λουφέκη σε 27.17 και τρίτη ομάδα η περίτεχνη ομάδα του ΜΙΛΤΙΑΔΗ ΑΠΣ ΜΑΡΑΘΩΝΑ τερμάτισε στη τριάδα με τους Κ.Μποτόπουλο, Δ.Καπνισάκη και Α.Βαρσάμη σε 35.48 ανάμεσα σε 6 ακόμα ομάδες!

streetrelays3

Ο ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΑΠΣ στο βάθρο με τους πρωταθλητές Ελλάδος!!!!

Στις γυναίκες πρώτη ήταν η ομάδα της ΑΓΕ Ζακύνθου με τις Κατερίνα Φωτοπούλου, Όλγα Παπαντζίμα και Μάγδα Γαζέα που τερμάτισαν σε 31.18, δεύτερη ήταν η τριάδα της ομάδας Βίκος με τις Αναστασία Μαρινάκου, Φωτεινή Δαγκλή-Παγκότο και Ξανθίππη Ραυτοπούλου που τερμάτισαν σε 34.11. Ν΄αναφέρουμε εδώ ότι η Φωτεινή Δαγκλή-Παγκότο από λάθος σε σημείο υπόδειξης της διαδρομής από εθελοντή, αναγκάστηκε να τρέξει παραπάνω και να βγει για λίγο εκτός πορείας.

Τρίτη ήταν η ομάδα με τις Κωστοπούλου, Σκουτέλα και Σεχοπούλου που τερμάτισαν σε 46.01.

Στις Σκυταλοδρομίες έγιναν και μικτές ομάδες και η πρώτη τριάδα ήταν Ρωμανός, Ζευκίλη, Καρελιώτη που τερμάτισε σε 45.30, ακολούθησε η τριάδα με τους Μαύρος, Κυριαζάκης και Κωστοπούλου σε 46.07 και τρίτη ήταν οι Δανιλιάν, Μάρκου και Δανιλιάν.

Πρεσβευτής της διοργάνωσης στη Ραφήνα ήταν ο Κώστας Φιλιππίδης που έκανε και τις απονομές στις τρεις πρώτες νικήτριες στις σκυταλοδρομίες. Φυσικά ο παγκόσμιος πρωταθλητής έδωσε και συνεντεύξεις, κυρίως στα τοπικά μέσα που τον «πολιόρκησαν».

Μαζί με τους περπατητές βάδισε ο Δήμαρχος Ραφήνας- Πικερμίου Γιώργος Χριστόπουλος και δίπλα του η γνωστή ηθοποιός, η οποία ζει στην περιοχή, Ναταλία Δραγούμη.

KOSTALAS1

Οι αθλητές του Συλλόγου μας με τον διάσημο Αλ.Κωστάλα!

Τους αγώνες παρακολούθησαν ο διευθυντής του ΑΣΑΕΔ, Σπύρος Ανδριόπουλος και ο γνωστός παρουσιαστής Αλέξης Κωστάλας, και με την παρουσία φυσικά του Ομοσπονδιακού προπονητή Χρήστου Παπαχρήστου.

MILT1

Σ.Ανδριόπουλος Greek Marathon record holder, Δ.Καπνισάκης(ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΑΠΣ Μαραθώνος) Δήμαρχος Ραφήνας Κ.Μποτοπουλος και Α.Βαρσάμης του ΜΙΛΤΙΑΔΗ ΑΠΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ!!!

Οι αθλητές-νικητές του ΜΙΛΤΙΑΔΗ ΑΠΣ Μαραθώνος είχαν επίσης την ευκαιρία να κάνουν ιδιαίτερες συζητήσεις με το γνωστό δημοσιογράφο Ν.Τσώνη, για πιθανές συνέργειες και συνεργασίες στο μέλλον , με το Δήμαρχο Ραφήνας κο Χριστόπουλο, ο οποίος αγαπά τον αθλητισμό και ήθελε σταθεί αρρωγός σε μελλοντικές ενέργειες του Συλλόγου  καθώς και με το διοργανωτή των αγώνων γνωστό δημοσιογράφο και εκδότη Λεφθέρη Πλακίδα.

MILT2

O ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΑΠΣ ΜΑΡΑΘΩΝΑ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΡΑΦΗΝΑΣ κ.ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!

Εμείς το μόνο που μπορούμε να ευχηθούμε είναι τώρα και σε υψηλότερο σκαλί του βάθρου.

Πάντα με ευ αγωνίζεσθαι, με υπομονή , αγάπη και σύνεση!!!

ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ ΝΙΚΗ!!!

Σχόλια (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
There are no comments posted here yet

Αφήστε τα σχόλια σας

  1. Posting comment as a guest.
Rate this post:
Συνημμένα (0 / 3)
Share Your Location

Ο ΑΠΣ Μιλτιάδη Μαραθώνος είναι μέλος της ΕΟΤΡΙ (Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου), του ΑΛΣ (Πανελληνίου Συλλόγου Μαραθώνιας και Χειμερινής Κολύμβησης) και της ΕΟΜΟΠ (Ελληνική Ομοσπονδία Μοντέρνου Πεντάθλου). Επίσης είναι επίσημο μέλος της ΕΟΣΛΜΑ-Υ (Ελληνική Ομοσπονδία Συλλόγων Λαϊκού Αθλητισμού και Υπεραποστάσεων)


Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος Μιλτιάδης Μαραθώνος

Λεωφόρος Μαραθώνος 1, 19007 Μαραθώνας

(Αφετηρία Μαραθωνίου Δρόμου)