Σάββατο, 09 Μαρτίου 2024 18:50

1ος Παλλήνιος Δρόμος Κυριακή 19 Μαΐου 2024 Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
|||| |||| ||||

Στον 1ο Παλλήνιο Δρόμο ο ΑΠΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ θα συμμετέχει ομαδικά στην εγγραφή μας θα δηλώνουμε τον σύλλογο μας .

1. Στον 1ο Παλλήνιο Δρόμο μπορούν να συμμετάσχουν άτομα από 6 ετών και άνω ικανά να συμμετάσχουν στον αγώνα, με γονική συναίνεση.
2. Κλείσιμο εγγραφών την Παρασκευή 10 Μαΐου 2024.
3. Το κόστος συμμετοχής στο αγώνισμα των 5 χιλιομέτρων είναι 6 ευρώ και στο αγώνισμα των 10 χιλιομέτρων είναι 8 €. Ο παιδικός αγώνας του 1 χιλιομέτρου είναι δωρεάν.
4. Σε περίπτωση αναβολής του αγώνα λόγω εκτάκτων συνθηκών, οι εγγραφές θα μεταφερθούν στην καινούρια διοργάνωση που θα πραγματοποιηθεί το αργότερο σε περίοδο 4 εβδομάδων.
5. Οι συμμετέχοντες στη διοργάνωση «1ος Παλλήνιος Δρόμος» γνωρίζουν και αντιλαμβάνονται πλήρως τους κινδύνους που εμπεριέχει η συμμετοχή τους στη διοργάνωση και φέρουν την αποκλειστική ευθύνη της συμμετοχής τους.


6. Κάθε δρομέας συμμετέχει στη διοργάνωση με δική του ευθύνη και φέρει την πλήρη ευθύνη της συμμετοχής του όσον αφορά στη φυσική του κατάσταση και την ικανότητά του να συμμετάσχει.
7. Η Οργανωτική Επιτροπή του αγώνα δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση τραυματισμού, ζημίας ή άλλου είδους βλάβης που μπορεί να υποστεί ο συμμετέχων στη διοργάνωση ή θεατής αυτής.
8. Όλοι οι συμμετέχοντες οφείλουν να σέβονται και να τηρούν τους κανονισμούς του αγώνα πριν, καθ’ όλη τη διάρκεια διεξαγωγής του και μετά.
9. Η Οργανωτική Επιτροπή του Αγώνα διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής του προγράμματος του αγώνα, των όρων και κανονισμών συμμετοχής και διεξαγωγής του αγώνα χωρίς πρότερη ειδοποίηση, με ανάρτηση στη σελίδα με όνομα «Παλλήνιος Δρόμος», στην ομάδα «Παλλήνιοι Δρομείς» του Facebook και στην εκδήλωση του αγώνα «1ος Παλλήνιος Δρόμος».
10. Οι συμμετέχοντες αποδέχονται ότι τα προσωπικά δεδομένα τους μπορούν να παρέχονται σε τρίτους για σκοπούς χρονομέτρησης, σύνταξης καταλόγου αποτελεσμάτων, καθώς και δημοσίευσης αυτών στο διαδίκτυο. Τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα του συμμετέχοντος, που παρέχονται στο πλαίσιο της διαδικασίας αίτησης συμμετοχής, θα αποθηκεύονται και θα χρησιμοποιούνται για σκοπούς που συνδέονται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και μόνο με τη διεκπεραίωση του αγώνα. Με την αίτηση συμμετοχής ο συμμετέχων συμφωνεί ότι τα δεδομένα του τυγχάνουν επεξεργασίας για τους σκοπούς της διεξαγωγής του αγώνα.
11. Οι συμμετέχοντες στη διοργάνωση συναινούν στη χρήση της εικόνας τους που λαμβάνεται κατά τη διάρκεια του αγώνα από τους διοργανωτές, χορηγούς ή άλλους συνεργάτες της διοργάνωσης για σκοπούς δημοσιότητας και μελλοντικής προβολής αυτής, χωρίς κανένα δικαίωμα σε ολική ή μερική αποζημίωση για το λόγο αυτό.
12. Κατά την αποστολή της φόρμας εγγραφής θεωρείται ΔΕΔΟΜΕΝΟ ότι συμφωνείτε με τους άνωθεν και τους κάτωθεν όρους, ότι τους έχετε διαβάσει και τους έχετε κατανοήσει πλήρως.
13. Σε περίπτωση που καταθέσετε χρήματα και δεν επιθυμείτε να συμμετάσχετε, ΔΕΝ γίνεται επιστροφή χρημάτων.

Η εγγραφή σας περιλαμβάνει ηλεκτρονική χρονομέτρηση, τεχνικό t-shirt, αναμνηστικό μετάλλιο τερματισμού, ενυδάτωση κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Το κόστος συμμετοχής είναι:
5 χλμ – 6 ευρώ
10 χλμ – 8 ευρώ
Παιδικός αγώνας – ΔΩΡΕΑΝ

Οι εγγραφές θα πραγματοποιηθούν με την αυτόματη πληρωμή του επιλεγμένου πακέτου με τη χρήση χρεωστικής/πιστωτική
Εγγραφές:

Για τη συμμετοχή σας θα πρέπει να συμπληρώσετε την ακόλουθη φόρμα εγγραφής

Φόρμα εγγραφής

Σχόλια (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
There are no comments posted here yet

Αφήστε τα σχόλια σας

  1. Posting comment as a guest.
Rate this post:
Συνημμένα (0 / 3)
Share Your Location

Ο ΑΠΣ Μιλτιάδη Μαραθώνος είναι μέλος της ΕΟΤΡΙ (Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου), του ΑΛΣ (Πανελληνίου Συλλόγου Μαραθώνιας και Χειμερινής Κολύμβησης) και της ΕΟΜΟΠ (Ελληνική Ομοσπονδία Μοντέρνου Πεντάθλου). Επίσης είναι επίσημο μέλος της ΕΟΣΛΜΑ-Υ (Ελληνική Ομοσπονδία Συλλόγων Λαϊκού Αθλητισμού και Υπεραποστάσεων)


Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος Μιλτιάδης Μαραθώνος

Λεωφόρος Μαραθώνος 1, 19007 Μαραθώνας

(Αφετηρία Μαραθωνίου Δρόμου)