Σάββατο, 29 Μαρτίου 2014 00:00

1oς Ποδηλατόγυρος Νέας Μάκρης-Μαραθώνας-ΑΠΣ Μιλτιάδης Μαραθώνος Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΗ ΒΟΛΤΑ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ 20 ΧΛΜ!!!

Αγαπητοί φίλοι, ες μέλη του Συλλόγου μας και μη με χαρά σας ανακοινώνουμε πως το επόμενο Σάββατο 05-04-2014 και ώρα 09.00 το πρωί θα διεξαχθεί ποδηλατική βόλτα-ποδηλατοδρομία μη αγωνιστικού χαρακτήρα αποστάσεως 20 χιλιομέτρων περίπου με σημείο συνάντησης και εκκίνησης την Εκκλησία του Αγίου Κωνσταντίνου Νέας Μάκρης.

ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

Οι συμμετέχοντες να έχουν συμπληρώσει

το 18ο έτος της ηλικίας τους να έχουν σχετικά καλή φυσική κατάσταση χωρίς προβλήματα υγείας. Επίσης είναι υποχρεωτική η χρήση κράνους ενώ δεν υπάρχει περιορισμός στον τύπο ποδηλάτου αν και προτείνονται τα ποδήλατα δρόμου (streetbikes,racebikes).

ΒΙΚΕ

Για τους ανήλικους και όσους δεν έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους είναι απαραίτητη η έγγραφη γονική συναίνεση,αλλά και η γονική παρουσία και την οποία μπορείτε να καταθέσετε στον υπεύθυνο της διοργάνωσης Ι. Αργυρόπουλο 30 λεπτά πριν την εκκίνηση της βόλτας στον προαύλιο χώρο της Εκκλησίας Αγίου Κωνσταντίνου της Νέας Μάκρης.

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Δεν θα υπάρξει κόστος συμμετοχής για κανέναν συμμετέχοντα. ΧΡΟΝΟΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗΣ: Δεν θα κρατηθούν χρόνοι τερματισμού, αλλά είναι απαραίτητο ότι η ποδηλατοβόλτα να έχει ολοκληρωθεί εντος 90 λεπτών δηλ. εως τις 10.30 από την επίσημη έναρξη της. θα υπάρξει επίσης 10λεπτη στάση στο μέσον της διαδρομής δηλ. στην αφετηρία του Μαραθωνίου Δρόμου.

ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ-ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΑ-ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ:

Η τροφοδοσία θα γίνεται από ειδικό όχημα της διοργάνωσης που θα βρίσκεται στο τέλος της γραμμής των συμμετεχοντων ποδηλατών, ενω θα υπάρχειστην πρώτη θέση αθλητής του συλλόγου ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΑΠΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ που θα επιτηρεί και θα οδηγεί τους πρώτους ποδηλάτες, συντονίζοντας όλη την εκδηλωση με το όχημα σκουπα σε περίπτωση ανάγκης νερού, ή κάποιου άλλου ενδεχόμενου προβλήματος. Αναμνηστικά διπλώματα συμμετοχής με το λογότυπο του ΜΙΛΤΙΑΔΗ ΑΠΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ θα δοθουν στους συμμετέχοντες-Σχετικά και ανάλογα με το πλήθος των συμμετοχών θα υπάρξει και βοήθεια της Αστυνομίας. Τόσο ο Δήμος και η Ελληνική Αστυνομία θα είναι ενημερωμένοι για τον επικείμενο ποδηλατικό γύρο.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι αθλούμενοι συμμετέχοντες οφείλουν να ακολουθήσουν τις υποδείξεις των διοργανωτών, νακινηθούν στη δεξιά λωρίδα του οδοστρώματος κάθε φορά σε σχηματισμό και παράταξη ζευγών. Για οποιαδήποτε μησυμμόρφωση στους κανονισμούς οι διοργανωτές έχουν το δικαίωμα να διακόψουν τη διοργάνωση του εν λόγω ποδηλατικού γεγονότος. Τηλ. Επικοινωνίας: Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον κο Ι. Αργυρόπουλο στο κιν.τηλ. 6977120713

Σχόλια (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
There are no comments posted here yet

Αφήστε τα σχόλια σας

  1. Posting comment as a guest.
Rate this post:
Συνημμένα (0 / 3)
Share Your Location

Ο ΑΠΣ Μιλτιάδη Μαραθώνος είναι μέλος της ΕΟΤΡΙ (Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου), του ΑΛΣ (Πανελληνίου Συλλόγου Μαραθώνιας και Χειμερινής Κολύμβησης) και της ΕΟΜΟΠ (Ελληνική Ομοσπονδία Μοντέρνου Πεντάθλου). Επίσης είναι επίσημο μέλος της ΕΟΣΛΜΑ-Υ (Ελληνική Ομοσπονδία Συλλόγων Λαϊκού Αθλητισμού και Υπεραποστάσεων)


Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος Μιλτιάδης Μαραθώνος

Λεωφόρος Μαραθώνος 1, 19007 Μαραθώνας

(Αφετηρία Μαραθωνίου Δρόμου)