Παρασκευή, 01 Μαρτίου 2024 18:38

6η Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση, ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ το Σάββατο 30-03-2024 και ώρα 10:00 πμ, έως 16.00 μμ Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
|||| |||| ||||

Αγαπητοί συνάδελφοι και φίλοι,

Αιτήσεις υποψηφιότητας , για νέο ΔΣ και Εξελεγκτική Επιτροπή, θα γίνονται από την Κυριακή 27-02-202​4 μέχρι και την Παρασκευή 18-03-202​4 και ώρα 10.00πμ έως 21,00 μμ στα γραφεία του Συλλόγου ( Στάδιο Μαραθώνα  ) , στο e-mail του Συλλόγου (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) και στα τηλέφωνα 6976608716 η 2294097618

Το ΔΣ του ΑΠΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗ καλεί τα μέλη του Συλλόγου, σ​την 10η  γενική συνέλευση και στην 6η  Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση, ​ την 23/3/2024 που​ συνήθως δεν εχει απαρτία και επαναλαμβάνεται το επόμενο    Σάββατο  30-03-2024 και ώρα 10:00 πμ, έως 16.00 μμ στην αφετηρία Μαραθωνίου δρόμου στα γραφεία του συλλόγου μας, Λ. Μαραθώνας 1 Στάδιο Μαραθώνα.

Με τα παρακάτω θέματα :


Εκλογή προεδρείου.

Εκλογή εφορευτικής επιτροπής.

Απολογισμός δράσης και προγραμματισμός από το απερχόμενο Δ.Σ.

Οικονομικός απολογισμός και προϋπολογισμός επόμενου έτους.

Έκθεση εξελεγκτικής επιτροπής.

Έγκριση των απολογισμών, προγραμματισμού και προϋπολογισμού (ψηφοφορίες).

Αρχαιρεσίες για εκλογή νέου Δ.Σ. και Εξελεγκτικής Επιτροπής.

  

ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΩΝ Α.Π.Σ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ  30-3-2024

Υποψήφιοι για Προεδρία του Δ.Σ (1 Σταυρό 

Υποψήφιοι για το Δ.Σ.  (Έως 4 σταυρούς)

 

Υποψήφιοι για την εξελεγκτική Επιτροπή (Έως 3 σταυρούς)

 

 

Τι πρέπει να γνωρίζετε για τις εκλογές

Το Διοικητικό Συμβούλιο είναι πενταμελές  και αποτελείται από τους κάτωθι:

α.  Πρόεδρος

β.  Αντιπρόεδρος

γ.   Γενικός Γραμματέας

δ.  Ταμίας

ε.   Μέλος 

Η Εξελεγκτική Επιτροπή αποτελείται από τους κάτωθι:

α. Πρόεδρος

β. Δύο μέλη

Από τη στιγμή που αποφασιστούν εκλογές για τον Αθλητικό Σύλλογο θα πρέπει :

1. Οι υποψηφιότητες για τις αρχαιρεσίες πρέπει να υποβληθούν το αργότερο μια εβδομάδα πριν της προγραμματισμένες εκλογές.

2. Στη Γενική Συνέλευση του αθλητικού σωματείου έχουν δικαίωμα να παρίστανται, να ψηφίζουν και να εκλέγονται, όλα τα μέλη του σωματείου, εφόσον έχουν αποκτήσει το δικαίωμα να εκλέγουν και να εκλέγονται.

(θα πρέπει να είναι εγγεγραμμένοι ένα χρόνο νωρίτερα από την ημερομηνία διεξαγωγή των εκλογών).

Τα λοιπά μέλη έχουν μόνο το δικαίωμα να λαμβάνουν τον λόγο και να συμμετέχουν στη συζήτηση.

3. Κάθε μέλος συμμετέχει στη γενική συνέλευση αυτοπροσώπως με μία μόνο ψήφο. Απαγορεύεται η διά πληρεξουσίου συμμετοχή και ψηφοφορία.

4. Θα πρέπει να έχει εκπληρώσει τις οικονομικές υποχρεώσεις του προς το σωματείο.

5. Δεν μπορεί να είσαι μέλος ενός Αθλητικού Σωματείου όπως αναφέρετε στον a href="http://www.dsanet.gr/Epikairothta/Nomothesia/n4726_2020%20%28181%29.htm" target="_blank" rel="noopener" data-saferedirecturl="ΝΟΜΟΣ 4726 / ΦΕΚ Α/181/18.09.2020 – ΜΕΡΟΣ Α’ – Άρθρο 1 «Κωλύματα εγγραφής – Περιορισμοί».

6. Οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη των καταστατικών οργάνων του Αθλητικού Σωματείου, διεξάγονται ενώπιον τριμελούς εφορευτικής επιτροπής, της οποίας προεδρεύει υποχρεωτικά δικηγόρος, ως δικαστικός αντιπρόσωπος. Ο πρόεδρος της εφορευτικής επιτροπής και ο αναπληρωτής του ορίζονται από τον Δικηγορικό Σύλλογο, στην περιφέρεια του οποίου εδρεύει το σωματείο, κατόπιν αιτήσεως του τελευταίου. Τα υπόλοιπα δύο (2) μέλη της εφορευτικής επιτροπής και ισάριθμα αναπληρωματικά εκλέγονται από τη γενική συνέλευση.

7. Τα ψηφοδέλτια διαιρούνται σε δύο επιμέρους τμήματα. Στο πρώτο τμήμα, το οποίο τίθεται στο επάνω μέρος του ψηφοδελτίου, αναγράφονται, με αλφαβητική σειρά, τα ονοματεπώνυμα των υποψηφίων προέδρων. Στο δεύτερο τμήμα, αναγράφονται, επίσης, με αλφαβητική σειρά τα ονοματεπώνυμα των υποψήφιων μελών του οργάνου.

8. Ο εκλογέας ψηφίζει τον υποψήφιο πρόεδρο και τα υποψήφια μέλη της προτίμησής του με σταυρό που σημειώνει παραπλεύρως του ονοματεπωνύμου τους.

9. Ο εκλογέας σταυροδοτεί με έναν (1) σταυρό τον υποψήφιο πρόεδρο της προτίμησής του και δικαιούται να σταυροδοτήσει υποψήφια μέλη του προς συγκρότηση οργάνου μέχρι τα δύο τρίτα (2/3) του συνόλου των προς εκλογή θέσεων, συνυπολογιζόμενης και αυτής του προέδρου.

 

                                                                 Για το ΔΣ

                                                               Ο Πρόεδρος

                                                        Βεντούρας  Νικόλαος

Σχόλια (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
There are no comments posted here yet

Αφήστε τα σχόλια σας

  1. Posting comment as a guest.
Rate this post:
Συνημμένα (0 / 3)
Share Your Location

Ο ΑΠΣ Μιλτιάδη Μαραθώνος είναι μέλος της ΕΟΤΡΙ (Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου), του ΑΛΣ (Πανελληνίου Συλλόγου Μαραθώνιας και Χειμερινής Κολύμβησης) και της ΕΟΜΟΠ (Ελληνική Ομοσπονδία Μοντέρνου Πεντάθλου). Επίσης είναι επίσημο μέλος της ΕΟΣΛΜΑ-Υ (Ελληνική Ομοσπονδία Συλλόγων Λαϊκού Αθλητισμού και Υπεραποστάσεων)


Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος Μιλτιάδης Μαραθώνος

Λεωφόρος Μαραθώνος 1, 19007 Μαραθώνας

(Αφετηρία Μαραθωνίου Δρόμου)