Την Τετάρτη 3 Ιουλίου 2019 συνεκλήθη η 3η Εκλογοαπολογιστική συνέλευση. Στις εκλογές που διενεργήθηκαν για την εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου με θητεία την διετία Ιούνιος 2019 - Ιούνιος 2021 εξελέγησαν οι: Για το Διοικητικό Συμβούλιο εκλέχθησαν: ΒΕΝΤΟΥΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΝΙΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΖΑΓΑΡΗΣ ΣΠΥΡΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΜΠΙΝΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΣΑΚΥΡΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΚΥΡΙΑΚΟΥ
Σάββατο, 22 Μαρτίου 2014 14:20

Λίγα λόγια για τον Α.Π.Σ. ΜΙΛΤΙΑΔΗ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ Κύριο

Η ανάγκη να φτιάξουμε έναν ανοικτό σύλλογο απο όλους για όλους, έναν συλλογο με διαφάνεια, αγαπη, οργάνωση, ένα σύλλογο που θα πρωτοστατήσει στην Ελλάδα αρχικά, μία ομάδα ανθρώπων που αγαπάει τον τόπο αγαπα το αθλημα του Μαραθωνιου Δρόμου των υπεραποστάσεων, αλλά και των αθληματων αντοχής, όπως το τρίαθλο, η ποδηλασία, η Μαραθωνια κολύμβηση αλλά και η κωπηλασία.

Ο ΑΠΣ Μιλτιάδη Μαραθώνος είναι μέλος της ΕΟΤΡΙ (Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου), του ΑΛΣ (Πανελληνίου Συλλόγου Μαραθώνιας και Χειμερινής Κολύμβησης) και της ΕΟΜΟΠ (Ελληνική Ομοσπονδία Μοντέρνου Πεντάθλου). Επίσης είναι επίσημο μέλος της ΕΟΣΛΜΑ-Υ (Ελληνική Ομοσπονδία Συλλόγων Λαϊκού Αθλητισμού και Υπεραποστάσεων)


Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος Μιλτιάδης Μαραθώνος

Λεωφόρος Μαραθώνος 1, 19007 Μαραθώνας

(Αφετηρία Μαραθωνίου Δρόμου)