Τετάρτη, 12 Σεπτεμβρίου 2018 08:33

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ 4ος Αγώνα Δρόμου MICHEL BREAL Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Φέτος Τα έσοδα του αγώνα θα διατεθούν για τους πληγέντες.  Μετά την 20η συνεδριάση που θα γίνει 27/9/2018 θα γίνει ο απολογισμός του 4ου Αγώνα δρόμου όπου θα αναρτηθούν στις 4/10/2018 .

Σύμμαχος ο καιρός στον Αγώνα 10 χλμ στον Μαραθώνα.

Οι δρομείς χάρηκαν τρέχοντας σε μία από τις πιο επιτυχημένες διοργανώσεις 

Παρά τις προβλέψεις για κακές καιρικές συνθήκες, ο καιρός έκανε τελικά τη χάρη στους  δρομείς που συγκεντρώθηκαν στις αθλητικές εγκαταστάσεις στην Αφετηρια Μαραθωνίου δρόμου , για να συμμετάσχουν στον 4ο Αγώνα Δρόμου 10χλμ

Η βροχή που έπεφτε από το προηγούμενο βράδυ σταμάτησε τις πρώτες πρωινές ώρες δίνοντας τη θέση της σε ένα  πρωινό ιδανικό για ρεκόρ, που υποδέχτηκε τους συμμετέχοντες που άρχισαν να καταφθάνουν στο  Μαραθώνα δίνοντάς τους  ότι θα απολαύσουν έναν ακόμα ξεχωριστό αγώνα, όπως συμβαίνει με αυτούς που διοργανώνει ο Σύλλογος Μιλτιάδης.

Λίγο μετά τις 8:00 οι πρώτοι δρομείς άρχισαν να καταφθάνουν στην Γραμματεία  έχοντας τον απαραίτητο χρόνο να αφήσουν τα πράγματά τους,στο προστατευόμενο χώρο Φύλαξης και  να κάνουν την απαραίτητη προθέρμανση τους , στο Στάδιο . 

Μικρή καθυστέρηση του Αγώνα  λόγω τις τροχαίας , ενα μεγάλο συγνώμη απο όλους ες τους δρομείς για τα μικρά λάθη μας.  .Στις 9:40,οι  δρομείς είχαν πάρει τη θέση τους πίσω από την  αψίδα των  block, 'οπου και δόθηκε  η εκκίνηση του 4ου Αγώνα Δρόμου  10χλμ.

Και πολύ γρήγορα γέμισε δρομείς η Λεωφ, Μαραθώνος .

Την κορδέλα την έκοψε ο άνδρας δρομέας, ο Λακαφώσης Νικόλαος με χρόνο 0:36:00. Την δεύτερη θέση την πήρε ο Ανδρέας Νίνης  με Χρόνο 0:37:11 απο τον σύλλογο μας ΑΠΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ την τρίτη θέση την πήρε

Ισούφι Αγγελος με χρόνο 0:38:16:78.

Στις γυναίκες την πρωτιά πήρε η Ιβανοφσκαγια Τατιάνα απο τον Τελμησσό με χρόνο 0:43:42 την δεύτερη θέση την πήρε η Αγγελική Κεραμιδά με χρόνο 0:44:20 και την τρίτη

θέση την πήρε η Γεωργοπούλου Κατερίνα απο τον Τελμησσό με χρόνο 0:44:39.

Οι τερματισμοι συνεχίστηκαν για πολύ ώρα με δρομείς όλων των επιπέδων.

Φυσικά, κατά μήκος της διαδρομής οι δρομείς είχαν τη δυνατότητα να απολαύσουν το Φυσικό Μεταλλικό Νερό αποκτώντας έτσι την ενυδάτωση και την απαραίτητη αντοχή για να συνεχίσουν την προσπάθειά τους.

Ολοκληρώνοντας την προσπάθειά τους, όλοι έλαβαν και το χαρακτηριστικό αναμνηστικό μετάλλιο καθώς και μια γευστική μπανάνα, για γρήγορη αναπλήρωση ενέργειας και χυμούς.

Μετά τους τερματισμούς των δρομέων ακολούθησαν οι απονομές.

Σημαντική βοήθεια

Επιπλέον, η Τροχαία Αγ ,Παρασκευής .και το Α.Τ Μαραθώνος, οι Εθελοντές  του συλλόγου Απς Μιλτιάδη φρόντισαν για την ασφάλεια των δρομέων.

Ο 4ος Αγώνας Δρόμου προς τιμήν του michel breal  10χλμ. ήταν σίγουρα ένας από τους πιο επιτυχημένους Αγώνες  της διοργάνωσης.

Η AboutMarathon.com παρουσιάζει την Athens Marathon The Authentic Collection τη πρώτη αυθεντική συλλογή του μαραθωνίου δρόμου και υποστηρίζει τον Αγωνα Δρόμου MICHEL BREAL που θα έγινε την Κυριακή 9/9. 
Οι  3 πρώτοι δρομείς γενικής  θα πάρουν 3 ανδρικά και 3 γυναικεία μπλουζάκια της νέας αυθεντικής συλλογής, ενώ όλοι οι τερματίσαντες θα κερδίσουν έκπτωση 10% σε όλα τα προϊόντα της AboutMarathon.com(www.aboutmarathon.com)

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ :https://drive.google.com/file/d/0B_iJwrD5gjgdeXNNMFBVOENNSDM2aGluQ2JqangyMnZRVUlR/view?usp=sharing

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ :https://photos.app.goo.gl/meFxHzExRAzDfiDG7

 DSC 7196DSC 7196

DSC 7196DSC 7196    

Σχόλια (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
There are no comments posted here yet

Αφήστε τα σχόλια σας

  1. Posting comment as a guest.
Rate this post:
Συνημμένα (0 / 3)
Share Your Location

Ο ΑΠΣ Μιλτιάδη Μαραθώνος είναι μέλος της ΕΟΤΡΙ (Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου), του ΑΛΣ (Πανελληνίου Συλλόγου Μαραθώνιας και Χειμερινής Κολύμβησης) και της ΕΟΜΟΠ (Ελληνική Ομοσπονδία Μοντέρνου Πεντάθλου). Επίσης είναι επίσημο μέλος της ΕΟΣΛΜΑ-Υ (Ελληνική Ομοσπονδία Συλλόγων Λαϊκού Αθλητισμού και Υπεραποστάσεων)


Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος Μιλτιάδης Μαραθώνος

Λεωφόρος Μαραθώνος 1, 19007 Μαραθώνας

(Αφετηρία Μαραθωνίου Δρόμου)