Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2019 08:56

Δελτίο Τύπου για τον 5ο αγώνα δρόμου Michel Breal με νέα ημερομηνία 1/12/2019 Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Σε έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο που έγινε στις 16/10, πάρθηκε ομόφωνη απόφαση για μεταφορά της ημερομηνίας του 5ου Αγώνα Δρόμου Michel Breal την 1η Δεκεμβρίου.

Ο Αγώνας στηρίζει το μη κερδοσκοπικό σωματείο «Σύλλογος Όραμα Ελπίδας» και την προσπάθεια αύξησης του αριθμού των Εθελοντών Δοτών μυελού των οστών. Ο "Σύλλογος Όραμα Ελπίδα" θα βρίσκεται στην εκκίνηση του αγώνα για μας ενημερώσει και μας ευαισθητοποιήσει.

Για πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στην ιστοσελίδα: www.apsmiltiades.gr και στο πεδίο "Επικοινωνία" ή στην σελίδα του αγώνα εδώ (προκήρυξη)

Εγγραφές στον αγώνα

Όποιος κάνει την εγγραφή του μέχρι τις 15 Νοεμβρίου το κόστος συμμετοχής θα είναι: 10€ για τα 15χλμ και 5€ για τα 5χλμ.

Για εγγραφές και πληρωμές μετά τις 24/11/2019 το κόστος συμμετοχής είναι: 15€ για τα 15χλμ και 10€ για τα 5χλμ. Την ημέρα του αγώνα, εγγραφές δεν θα γίνονται.

Σε περίπτωση που κάποιος έχει τακτοποίηση την πληρωμή του σε προηγούμενη ημερομηνία του αγώνα, θα έχει έκπτωση στην συμμετοχή δηλαδή 10€ για τα 15χλμ και 5€ για τα 5χλμ και η επιστροφή διαφοράς θα γίνεται με την παραλαβή του bib number την ημέρα του αγώνα. Σε κάθε άλλη περίπτωση επιστροφή χρημάτων δεν γίνεται παρά μόνο αλλαγή ονομάτων των συμμετεχόντων μέχρι τις 15 Νοεμβρίου.

orama eplidas logo e1548678395814

Καλή επιτυχία και καλό τερματισμό!

 

Το Γραφείο Τύπου και Ενημέρωσης

του ΑΠΣ Μιλτιάδη Μαραθώνος

___________________________________

Σχόλια (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
There are no comments posted here yet

Αφήστε τα σχόλια σας

  1. Posting comment as a guest.
Rate this post:
Συνημμένα (0 / 3)
Share Your Location

Ο ΑΠΣ Μιλτιάδη Μαραθώνος είναι μέλος της ΕΟΤΡΙ (Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου), του ΑΛΣ (Πανελληνίου Συλλόγου Μαραθώνιας και Χειμερινής Κολύμβησης) και της ΕΟΜΟΠ (Ελληνική Ομοσπονδία Μοντέρνου Πεντάθλου). Επίσης είναι επίσημο μέλος της ΕΟΣΛΜΑ-Υ (Ελληνική Ομοσπονδία Συλλόγων Λαϊκού Αθλητισμού και Υπεραποστάσεων)


Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος Μιλτιάδης Μαραθώνος

Λεωφόρος Μαραθώνος 1, 19007 Μαραθώνας

(Αφετηρία Μαραθωνίου Δρόμου)