Τετάρτη, 24 Ιουνίου 2020 12:44

Μαραθώνιος Αθήνας και παράλληλοι αγώνες 2020 Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Προσοχή. Λήξη εγγραφών μέσω συλλόγου 31.7.2020

Ομαδική Εγγραφή στον Μαραθώνιο της Αθήνας θα κάνει ο ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ  αυστηρά και μόνο στα ενεργά μέλη του με την διαδικασία κριτηρίων για να μην αδικηθεί κανένας. Σε σύντομο χρονικό διάστημα θα ανακοινώσουμε τον τρόπο διαδικασίας.

Το Γραφείο Μαραθωνίου του ΣΕΓΑΣ συνεχίζει κανονικά την προετοιμασία για τον ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΑΘΗΝΑΣ 2020 που θα πραγματοποιηθεί 7 & 8 Νοεμβρίου 2020, αφήνοντας πίσω του τη δύσκολη περίοδο που προηγήθηκε.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Μαραθώνιος Αθήνας 2020 θα περιλαμβάνει τους εξής αγώνες-διαδρομές:


Μαραθώνιος Δρόμος

Οι συμμετέχοντες δρομείς στον Μαραθώνιο Δρόμο θα κατανεμηθούν σε δύο διαφορετικούς αγώνες Μαραθωνίου Δρόμου (Α & Β) με 5.000 συμμετέχοντες έκαστος και διαφορά μιας ώρας μεταξύ των εκκινήσεων τους. Η κατανομή των δρομέων στους δύο αγώνες και στο ανάλογο block εκκίνησης θα γίνει από την Οργανωτική Επιτροπή. Σημειώνεται ότι ο Μαραθώνιος Δρόμος θα διεξαχθεί την Κυριακή 08 Νοεμβρίου, ενώ οι ακριβείς ώρες εκκίνησης θα ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα.

Αγώνας Δρόμου 10χλμ

Το Σάββατο 7 Νοεμβρίου, οι συμμετέχοντες στα 10χλμ θα κατανεμηθούν επίσης σε δύο διαφορετικούς Αγώνες 10χλμ (Α & Β) με 5.000 συμμετέχοντες έκαστος και διαφορά μιας ώρας μεταξύ των εκκινήσεων τους.

Αγώνας Δρόμου 5χλμ ZERO WASTE FUTURE

Η ίδια λογική με αυτή που αναφέρεται παραπάνω για τα 10χλμ θα ακολουθηθεί και για τους συμμετέχοντες στα 5χλμ την Κυριακή 8 Νοεμβρίου. Θα υπάρξουν δηλαδή δύο Αγώνες 5χλμ (Α & Β) με 5.000 συμμετέχοντες έκαστος, όπως και για τους άλλους αγώνες, και διαφορά τουλάχιστον μιας ώρας μεταξύ των εκκινήσεων τους.

Κατά τη διοργάνωση του Μαραθωνίου Αθήνας 2020 δεν θα πραγματοποιηθούν φέτος - και μόνο - οι Αγώνες Παιδιών (τόσο στη διαδρομή όσο και στο Παναθηναϊκό Στάδιο) και ο Αγώνας Special Olympics Hellas.

Όπως αντιλαμβάνεστε, τα όρια εγγραφών για όλους τους αγώνες της φετινής διοργάνωσης του Μαραθωνίου Αθήνας έχουν μειωθεί.

Ενόψει της επίσημης έναρξης της περιόδου εγγραφών για τη διοργάνωση του ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΑΘΗΝΑΣ 2020, που ανακοινώθηκε σήμερα, και με βάση την παρουσία σας σε προηγούμενες διοργανώσεις τόσο του Μαραθωνίου όσο και του Ημιμαραθωνίου Αθήνας, αλλά και λαμβάνοντας υπόψη μας τα περιορισμένα για φέτος όρια εγγραφών, ο αριθμός των εγγραφών που μπορούμε να σας διαθέσουμε στη φετινή διοργάνωση του Μαραθωνίου Αθήνας είναι ανά Αγώνα Δρόμου είναι οι εξής:

Μαραθώνιος Δρόμος & Δυναμικό Βάδισμα (ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΡΩΙ // γεννημένοι/ες τουλάχιστον το 2002 και μεγαλύτεροι) - 15 συμμετοχές

Αγώνας Δρόμου 10χλμ (ΣΑΒΒΑΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ // γεννημένοι/ες τουλάχιστον το 2008 και μεγαλύτεροι) – 25 συμμετοχές

Αγώνας Δρόμου 5χλμ (ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΡΩΙ // γεννημένοι/ες τουλάχιστον το 2008 και μεγαλύτεροι) – 8 συμμετοχές


Σημειώνεται επίσης ότι από τη φετινή διοργάνωση του Μαραθωνίου Αθήνας, τα διαθέσιμα επίπεδα εγγραφής είναι δύο:
Ενισχυμένο Επίπεδο Εγγραφής
Πλήρες Επίπεδο Εγγραφής (αφορά κυρίως δρομείς που ταξιδεύουν στην Ελλάδα από το εξωτερικό)

Το κόστος της συνδρομής συμμετοχής ανά συμμετέχοντα για ομαδικές εγγραφές Συλλόγων Δρομέων διαμορφώνεται ως εξής:
Μαραθώνιος Δρόμος Ενισχυμένο Επίπεδο 25€
Αγώνας Δρόμου 10χλμ Ενισχυμένο Επίπεδο 22€
Αγώνας Δρόμου 5χλμ Ενισχυμένο Επίπεδο 19€

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA          2014

Θα δηλώσετε στην φόρμα τον αγώνα που θα συμμετάσχετε και όλα τα λοιπά στοιχεία που είναι απαραίτητα για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας. Θα υπάρξει επίσημη ανακοίνωση από το ΔΣ για να οριστικοποιηθούν οι εγγραφές. Στην φόρμα εγγραφών θα υπάρχει ειδικό πεδίο που αφορά την υγειονομική κάλυψη των αθλητών, το οποίο θα πρέπει απαραίτητα να συμπληρωθεί για να μπορείτε να συμμετάσχετε. 

Για την φετινή λαμπαδηδρομία θα υπάρξει ανακοίνωση για τον τρόπο διεξαγωγή της.

Ευχόμαστε να είστε υγιείς και καλές προπονήσεις σε όσους λάβουν μέρος στον φετινό Μαραθώνιο

Σχόλια (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
There are no comments posted here yet

Αφήστε τα σχόλια σας

  1. Posting comment as a guest.
Rate this post:
Συνημμένα (0 / 3)
Share Your Location

Ο ΑΠΣ Μιλτιάδη Μαραθώνος είναι μέλος της ΕΟΤΡΙ (Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου), του ΑΛΣ (Πανελληνίου Συλλόγου Μαραθώνιας και Χειμερινής Κολύμβησης) και της ΕΟΜΟΠ (Ελληνική Ομοσπονδία Μοντέρνου Πεντάθλου). Επίσης είναι επίσημο μέλος της ΕΟΣΛΜΑ-Υ (Ελληνική Ομοσπονδία Συλλόγων Λαϊκού Αθλητισμού και Υπεραποστάσεων)


Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος Μιλτιάδης Μαραθώνος

Λεωφόρος Μαραθώνος 1, 19007 Μαραθώνας

(Αφετηρία Μαραθωνίου Δρόμου)