Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2020 10:50

Μεταγωνιστικό δελτίο τύπου 4ης Κολυμβητικής Συνάντησης στο Σχινιά. Αποτελέσματα και φωτογραφίες Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
Εκκίνηση 1.500 μέτρων Εκκίνηση 1.500 μέτρων
Εκκίνηση 1.500 μέτρων Εκκίνηση 1.500 μέτρων

Η 4η Κολυμβητική Συνάντηση Triathlon-1 Swim που διοργανώθηκε από τον ΑΠΣ Μιλτιάδη Μαραθώνα χθες Κυριακή 27.9.2020, έκλεισε με πολλά χαμόγελα, κέφι και ραντεβού για την 5η Κολυμβητική Συνάντηση που θα γίνει τον Σεπτέμβριο του 2021. 

Όλα κύλισαν ομαλά χθες στην παραλία του Σχινιά, μπροστά από το Beach Bar Rusty Cannon που μας διέθεσε τις εγκαταστάσεις του για την διεξαγωγή του αγώνα. Η προσέλευση των αθλητών άρχισε από τις 8 και η γραμματεία του αγώνα χωρίς προβλήματα έκλεισε στις 9:45. Ο αλυτάρχης του αγώνα πήρε την σκυτάλη ενημερώνοντας τους συμμετέχοντες στα 1.500 και 3.000 μέτρα για την διαδρομή και τους κανονισμούς της συνάντησης.

Με σύμμαχο πάντα τον καιρό, ο αγώνας των 3.000 μέτρων ξεκίνησε στις 10:20 και ο αγώνας των 1.500 μέτρων 15 λεπτά αργότερα. Ο τερματισμός και της τελευταίας αθλήτριας μιάμιση ώρα μετά την εκκίνηση έκλεισε και τον αγώνα των 3.000 μέτρων αλλά και την 4η Κολυμβητική Συνάντηση που διοργάνωση ο ΑΠΣ Μιλτιάδης Μαραθώνα στον Σχινιά. Μετά από τις απαραίτητες φωτογραφίες μεταξύ των συμμετεχόντων, δόθηκε το ραντεβού για τον επόμενο Σεπτέμβρη αν το επιτρέψουν οι υγειονομικές συνθήκες.

Ο ΑΠΣ Μιλτιάδης Μαραθώνα σας ευχαριστεί τον καθένα ξεχωριστά για την συμμετοχή και την τιμή που μας κάνατε στον αγώνα που διοργανώσαμε, καθώς επίσης τον Δήμο Μαραθώνα για την αιγίδα του, το Λιμεναρχείο Ραφήνας, τον Αλυτάρχη του αγώνα κο Ζαχαρία Αλεξανδράκη, τον κόουτς Ηλία Πανέτη και την ομάδα OKEANOS MASTER TEAM, την Βίκη Ιντζέ και την ομάδα OPANATHLON για την ομαδική της συμμετοχή, τον Χρήστο Κορομηλά της ομάδας ΙΩΝΑΣ και τελευταίους αλλά πολύ σημαντικούς σε κάθε μας κολυμβητική συνάντηση, τους ναυαγοσώστες της Lifeguard Hellas υπό την καθοδήγηση της κας Μάνιας Μπίκοφ.

 

Κατεβάστε την λίστα των αποτελεσμάτων παρακάτω

 

Επίσης να ευχαριστήσουμε τα μέλη του Συλλόγου Ηρώ Ανδριανάκη, Γιάννη Ζέρβα, Κώστα Αρμαγανίδη, Αγγελική Κεραμιδά, και τα μέλη του ΔΣ Γιάννη Νίνο, Γεώργιο Έξη για την πολύτιμη βοήθειά τους πριν και κατά την διάρκεια του αγώνα. Παρακάτω δείτε τις χαρακτηριστικές φωτογραφίες από την κολυμβητική συνάντηση, σε φωτογράφιση από το μέλος του Συλλόγου μας κα Αγγελική Κεραμιδά

 

 

Σχόλια (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
There are no comments posted here yet

Αφήστε τα σχόλια σας

  1. Posting comment as a guest.
Rate this post:
Συνημμένα (0 / 3)
Share Your Location

Ο ΑΠΣ Μιλτιάδη Μαραθώνος είναι μέλος της ΕΟΤΡΙ (Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου), του ΑΛΣ (Πανελληνίου Συλλόγου Μαραθώνιας και Χειμερινής Κολύμβησης) και της ΕΟΜΟΠ (Ελληνική Ομοσπονδία Μοντέρνου Πεντάθλου). Επίσης είναι επίσημο μέλος της ΕΟΣΛΜΑ-Υ (Ελληνική Ομοσπονδία Συλλόγων Λαϊκού Αθλητισμού και Υπεραποστάσεων)


Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος Μιλτιάδης Μαραθώνος

Λεωφόρος Μαραθώνος 1, 19007 Μαραθώνας

(Αφετηρία Μαραθωνίου Δρόμου)